Teamdag 2017

Teamdag 2017

Teamdag 2017 ble arrangert 6.-7.mai. Vi samlet Teamet i Notodden på klinikken til Tomas på fredag ettermiddag for faglig påfyll, vanskelige pasienttilfeller og møte der klinikkeierne diskuterte driften av Teamet videre. Etter møtet dro vi hjem til Tomas og spiste og skravlet utover kvelden. Vi sov alle over og hadde en hyggelig frokost lørdag morgen før turen gikk til Høyt & Lavt parken i Bø der vi fikk utfordret oss skikkelig! 
Sånne samlinger er gull verdt for oss - vi får samlet Teamet og får masse energi av samholdet vi har pluss at vi får nerdet oss igjennom faglige diskusjoner over vin og øl som vi helst ikke skal utsette andre venner og familie for mye for :-)

Det faglige i år bestod av "Tendinopatier" og nyeste forskning rundt behandling og opptrening av dette. I tillegg fikk vi lekt oss litt med Ultralysapparatet til Tomas!  Alle fikk som vanlig komme med egne opplevelser fra klinikken og spørsmål slik at resten kunne hjelpe til og/eller lære av dens erfaringer.

Vi er flere naprapatklinikker som driver egne firmaer, men med NaprapatTeamet har vi likevel flere kollegaer å spille på og å lære noe av. Alle har sine styrker og sammen er vi sterkere enn hver for oss :-)

Er du naprapat som søker et større fellesskap? Ta kontakt på post@naprapatteamet.no.

NaprapatTeamet 2017 tendinopatier

 NaprapatTeamet 2017 ultralyd

NaprapatTeamet 2017 før klatring

 Naprapatteamet Tomas

Naprapatteamet Aleksander

Naprapatteamet Aleksander Anita Marius

Naprapatteamet Anniken

Naprapatteamet Anniken 2

Naprapatteamet Maiken

Naprapatteamet Marius

Helseforsikring

Alle de store forsikringsselskapene som i dag tilbyr behandlingsforsikring
dekker nå timer hos naprapat.

Sparebank1 - Gjensidige - Tryg - if - Vertikal Helse - Storebrand

Napratpatteamet logo

NaprapatTeamet er medlem i Norges Naprapatforbund
Personvern