Frontbild Sentrum

Ingvild R. Nesje

Naprapat

Naprapat, eksaminert fra Naprapathøyskolen i Stockholm i 2015.

Sertifisert Dry Needling – muskelbehandling med nåler. 

Ingvild har en tre årig danseutdannelse, og hadde gleden av å jobbe som danser, før hun fullførte en yogalærerutdannelse i India. Ved siden av yoga, har Ingvild trent Capoeira, en kampsport fra Brasil, og har løpt Birkebeineren et par ganger. Ingvild har undervist yoga i snart ti år, og har i dag timer for eldre og løpere spesifikt. Ingvild bruker erfaringen som yogalærer i jobben som naprapat, og sverger til at regelmessig fysisk aktivitet ordner opp i mange av plagene vi opplever, men at evnen til å spenne av muskulatur spiller en like stor rolle. Som naprapat har  Ingvild et helhetlig blikk på hva kroppen trenger for å komme i balanse, men et ekstra fokus på føtter og gå/løpe-analyse. 


INFORMASJON OM VÅRE YOGABEHANDLINGER:
Yogabehandlingene våre passer for alle, og du trenger ikke heller noen forkunnskaper på disse timene.
Et eksempel på når vi kan tilby yoga er en pasient med feks spenninger nakke, brystparti, hodepine, eller søvnvansker, og som ikke viser veldig bedring av behandlinger. Da er det kanskje tid for å prøve andre verktøy. 

Passer selvsagt også bra for de som er godt vant med yoga men vil ta forståelsen av kroppen et skritt lenger.

Yoga 1.gang - 60min
Konsultasjon, kartlegging av plage eller ønske hos den som kommer, undersøkelse for å tilrettelegge for yogaens fysiske stillinger, praktisering av disse og avsluttende avspenning. Den som kommer får med seg et par øvelser som skal praktiseres.

Yoga oppfølging - 30min
Oppfølging; repetisjon eller videreutvikling av tidligere teknikker.

Yoga pusteteknikk - 40min
Gjennomgang teori og praksis av 1-2 stk. pust- og avspenningsteknikker.

Kontaktinfo

  • 22 33 20 12
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ingvild R. Nesje
  • "Fredrik er en av de beste behandlere som jeg vet om. Han er både faglig og medmenneskelig, gått til han i noen år og skal fortsette med det. Takk NaprapatTeamet!!!"

    - Edyta Hætta

  • "Har fått hjelp først fra Maiken og så fra Annbjørg siden 2005. Dere er dyktige og veldig serviceminded! Har anbefalt dere til flere og kommer til å fortsette å gjøre det."

    - Dorothy Aarholt

Helseforsikring

Alle de store forsikringsselskapene som i dag tilbyr behandlingsforsikring
dekker nå timer hos naprapat.

Sparebank1 - Gjensidige - Tryg - if - Vertikal Helse - Storebrand

Napratpatteamet logo

NaprapatTeamet er medlem i Norges Naprapatforbund
Personvern