Frontbild Sentrum

Jacob Hellberg

Naprapat

Jacob er en livsglad og smilende Naprapat med et brennende interesse for kropp og trening. Han er født og oppvokst på Bækkelaget i Oslo. Han har vært aktiv med idrett hele livet og da med stort fokus på fotball og en lang karriere som håndballspiller. I tillegg har han vært aktiv som både håndball dommer og trener på håndballskolen. På fritiden liker han friluftsliv og å være i naturen. På sommerhalvåret er han lettere å finne på golfbanen enn i sitt eget hjem. Utenom idrett og trening er han glad i musikk, gitarspill og sang. Han har også tidligere tjenestegjort i Hans Majestet Kongens Garde. 

Utdannelse/kurs

Scandinavian college of manual medicine (Naprapat högskolan) 2015-2019

Dry needeling (nåling) 2018 

Eksamensarbeid om ankelskader i håndball.

Kurs i militær fysisk trening

Arbeidserfaring

AKS ved munkerud skole 2013

Hans Majestet Kongens Garde 2015 

BESTILL TIME HOS JACOB

 

Kontaktinfo

 • Telefon: 22 33 20 12
 • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Jacob Hellberg
 • "Fredrik er en av de beste behandlere som jeg vet om. Han er både faglig og medmenneskelig, gått til han i noen år og skal fortsette med det. Takk NaprapatTeamet!!!"

  - Edyta Hætta

 • "Du blir alltid møtt med positivitet og et stort smil! De har bred erfaring, mange behandlingsmetoder som tilpasses til pasientens behov. Martine er virkelig en hverdagshelt! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne💖"

  - Therese Nord

 • "Rask behandling av hyggelige folk - og best av alt; jeg er smertefri!"

  - Ane Kolberg

 • "Jeg går ikke til andre når smertene i ryggen blir for store. Fredrik er best. :D"

  - Tanuj Sharma

 • "I've been going here for a few years now, whenever I have some problems with my back. Always got great treatment. They are very professional with great knowledge!!!!"

  - Adam Firnstal

 • "Etter nærmere fem år med smerter i nakke, skulder og arm er jeg smertefri! Det kjennes nesten for godt til å være sant... En kombinasjon av behandling hos Naprapatteamet, variert trening - og at jeg står på jobb i stedet for å sitte har fungert! Takk for god hjelp :-)"

  - Lisbeth Åsgård Meidell

 • "Ja, dette var god behandling. NaprapatTeamet ordnet opp med en forferdelig rygg etter bare 3 ganger. Hadde aldri vært hos naprapat før, men nå vet jeg at jeg har en sikkerhetsventil!"

  - Gro Thoresen

Helseforsikring

Alle de store forsikringsselskapene som i dag tilbyr behandlingsforsikring
dekker nå timer hos naprapat.

Sparebank1 - Gjensidige - Tryg - if - Vertikal Helse - Storebrand

Napratpatteamet logo

NaprapatTeamet er medlem i Norges Naprapatforbund
Personvern