Frontbild Sentrum

Marianne Harnes

Naprapat

Marianne er en treningsglad, motivert og disiplinert naprapat og personlig trener. Hun har drevet aktivt med fotball i 19 år og spilt på høyt nivå de siste årene. Foruten om fotball er all type av idrett, styrke og kondisjonstrening av stor interesse. I tillegg til sin genuine interesse for idrett og trening, er fjellturer hjemme i de nydelige sunnmørsalpene, reiser i det store utland, og god kvalitetstid med familie og venner noe hun setter stor pris på. 

Marianne har tidligere jobbet som fotballtrener og fysisk trener for både barn og voksne, nå jobber hun som personlig trener på MykjeMeir i Asker i tillegg som naprapat på Naprapatteamet. Marianne har også startet opp Funksjon og Prestasjon, der hun sprer sin ideer, tanker og kunnskap om trening og helse på sosiale medier. Hun har en genuin interesse for menneskekroppen og hvordan den fungerer. Hun vil hjelpe alle mennesker til en smertefri hverdag ved bruk av behandling, trening og informasjon om hvordan man best mulig kan ta vare på sin egen helse og kropp. Slagordet hennes er at hun jobber for at alle mennesker skal kunne ha en kropp som fungerer og presterer optimalt. 

 

Utdannelse/kurs

Uteksaminert fra Scandinavian College of Manual Medicin (Naprapathögskolan) 2017

Pris for beste idrettsmedisinske eksamensarbeid ved Naprapathögskolan i 2017

Biomechanics and Running Retraining Course 2017

Lic.Personlig Trener EQF Level 4, European Register of Exercise Professionals 2017

Dry Needling – smertebehandling med nåler 2015

Kurs innen Athletic Training and Exercise Science, WBP, Florida 2010-2011

 

Arbeidserfaring

Funksjon og Prestasjon – Grunnlegger og skribent 2017

Egen klinikk på Harøy, Søstrene Harnes - Sommeren 2014-2016

 

Kontaktinfo

  • 22 33 20 12
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Marianne Harnes
  • "Fredrik er en av de beste behandlere som jeg vet om. Han er både faglig og medmenneskelig, gått til han i noen år og skal fortsette med det. Takk NaprapatTeamet!!!"

    - Edyta Hætta

  • "Har fått hjelp først fra Maiken og så fra Annbjørg siden 2005. Dere er dyktige og veldig serviceminded! Har anbefalt dere til flere og kommer til å fortsette å gjøre det."

    - Dorothy Aarholt

Helseforsikring

Alle de store forsikringsselskapene som i dag tilbyr behandlingsforsikring
dekker nå timer hos naprapat.

Sparebank1 - Gjensidige - Tryg - if - Vertikal Helse - Storebrand

Napratpatteamet logo

NaprapatTeamet er medlem i Norges Naprapatforbund
Personvern