Bedriftstjenester

Bedriftstjenester

Mennesket er en bedrifts viktigste ressurs, og belastningsskader med påfølgende sykemeldinger kan resultere i høye kostnader for arbeidsplassen.

Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til sykemeldinger etter forkjølelse. Stiv nakke, hodepine, musarm, tennisalbue, ryggplager etc. skyldes ofte stillesittende arbeid, dårlig ergonomi, monotone arbeidsoppgaver, stress osv. Ved å benytte våre tjenester sikrer du økt trivsel, velvære og redusert sykefravær hos dine medarbeidere. Det er kort sagt en lønnsom investering da det er enkelt å forebygge de vanligste plagene.

Våre løsninger for din bedrift:

 • Vi kan jobbe med dine ansatte i våre lokaler
 • Vi kan komme til deres arbeidsplass og jobbe der
 • Vi kan komme til deres arbeidsplass og gjennomgå ergonomiske tilpasninger og gi råd angående innkjøp av hjelpemidler og kontormøbler

Det å komme til vår klinikk oppleves for noen som mer privat og avslappende. I tillegg har vi flere hjelpemidler på plass som gir flere alternativer under konsultasjonen. Bedriften slipper jo også å stille behandlingsrom til rådighet. Men dersom vi kommer til deres arbeidsplass så har vi også mulighet til å gi de ansatte en individuell ergonomisk gjennomgang og tilpasning av den enkeltes arbeidsplass. At vi kommer til deres arbeidsplass vil også være tidsbesparende da tid til reise bortfaller.

Kontakt ditt lokale NaprapatTeam for mer informasjon så finner vi en løsning som passer for akkurat din bedrift!

Kontakt din klinikk her

 • "Vi har siden 2013 hatt en fast avtale med Anita ved Naprapatklinikken Ryen, hvor våre medarbeidere får ukentlig behandling. Vi er svært fornøyd med behandlingstilbudet, og opplever at Anita er både tillitsvekkende, engasjert og meget dyktig! Hun har også bistått oss med veiledning i forebyggende HMS tiltak i avdelinger, for å unngå feilbelastninger på arbeidsplassen. Vi kan absolutt anbefale andre bedrifter å investere i sine medarbeidere med et slikt forebyggende tilbud"

  - Sana Pharma Group AS og NutraQ AS

 • "Vi brukte Naprapatklinikken Ryen til ergonomisk gjennomgang og til å sette opp et treningsprogram for våre ansatte. Vi er veldig fornøyde med resultatet og kan anbefale dem videre"

  - Lene Zachariassen, Alternativ Data AS

 • "Vi er veldig godt fornøyd med tjenestene fra NaprapatTeamet Oslo Sentrum - både for behandling og med forebyggende kurs."

  - Inge Halvorsen - Medgründer og daglig leder Epinova AS

Helseforsikring

Alle de store forsikringsselskapene som i dag tilbyr behandlingsforsikring
dekker nå timer hos naprapat.

Sparebank1 - Gjensidige - Tryg - if - Vertikal Helse - Storebrand

Napratpatteamet logo

NaprapatTeamet er medlem i Norges Naprapatforbund
Personvern