NaprapatTeamet Ryen - Oslo

 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • 21 66 36 15
 • Sandstuveien 60A, 1184 Oslo
NaprapatTeamet Ryen - Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00-20:00 Tirsdag: 08:00-15:00 Onsdag: 10:00-19:00 Torsdag: 08:00-17:00 Fredag: 07:45-15:00 Utover dette etter avtale

Priser

Naprapatbehandling 1. gang: 800 kr
Oppfølging: 700 kr
Ultralydundersøkelse: 250 kr i tillegg
Egne takster hos lege, gestaltterapeuter og massør

Man får gode resultater når både ledd og muskler blir tatt hensyn til.
Vi på NaprapatTeamet Ryen jobber med begge deler, både ved akutte og kroniske plager. Vi vil gjøre deg bra snarest mulig, og dessuten hjelpe deg med å unngå at problemene oppstår igjen. 

På klinikken har vi flere terapauter: To naprapater, en lege, en massør og to gestaltterapeuter. For at du til enhver tid skal få den beste hjelpen hos oss, sørger vi for å holde oss oppdaterte ved å gå kurs og videreutdannelser. Du er trygg hos oss!

Lege Johannes Ibel har jobbet på NaprapatTeamet Ryen fra våren 2019. Han setter injeksjoner i bl.a betente ledd, slimposer og korsrygg. Han er et godt tilskudd til vår behandling på klinikken der kunden trenger medisinsk hjelp når manuell behandling ikke kommer helt i mål. Han henviser også til bildediagnostikk og skriver ut resepter der det er nødvendig.
Massøren vår Gro er flink og hard i klypa, men hun gir også avslappingsmassasje der det er et ønske om det.
Østensjøterapeutene er to gestaltterapeuter som er hos oss på tirsdager. De hjelper til med samtaleterapi i livets vanskelige faser og er gode å snakke med. De tilbyr individuell terapi, parterapi og gruppeterapi. Velkommen!

Ultralyddiagnostikk
Anita jobber også med ultralyddiagnostikk på klinikken. Det betyr at undersøkelsene hos oss er enda grundigere og diagnosene enda mer sikre når man kan se inni leddene i tillegg til å teste de manuellt! Diagnoser som tennisalbue, slimposebetennelser m.m blir lettere å avdekke og man får svaret med en gang uten å vente på henvisning til bildediagnostikk fra fastlege. Ultralyd er et viktig supplement til den kliniske undersøkelsen med provoserende tester og vi er glade for å kunne tilby denne tjenesten på klinikken. Les mer om ultralyd med Anita her.

Kontakt oss

Send

Ansatte

Øyvind Johannesen

Naprapat
21 66 36 15 / 901 02 161
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Johannes Kolltveit Ibel

Lege med videreutdannelse i Ortopedisk Medisin, injeksjonsbehandling og ultralyddiagnostikk
920 27 369
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Østensjøterapeutene

Gestaltterapeutene Pia Bråss og Hanni Petersen
H: 91638801 og P: 90578580
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kundetilbakemeldinger

 • Herlige mennesker og behandling som hjelper!

  Camilla A. Rødsrud
 • Fredrik er en av de beste behandlere som jeg vet om. Han er både faglig og medmenneskelig, gått til han i noen år og skal fortsette med det. Takk NaprapatTeamet!!!

  Edyta Hætta
 • Øyvind er veldig flink! Og alltid hyggelig å snakke med!

  Jan-Tore Ljøstad
 • Fikk veldig raskt time. Behandlingen var bra og forklarte godt hva som ble gjort.
  God oppfølging videre.

  Niclas Strøm
 • Utrolig flott, tar seg av unge og eldre utøvere!

  Ottar Furuheim

Her finner du oss:

Fra Ryenkrysset følger du Enebakkveien sydover, og tar tredje avkjøring til høyre inn i Sandstuveien. Kjør over E6 og se etter REMA1000 på høyre side opp mot Brattlikollen. Kjører du bil har vi parkering der første timen er gratis eller gateparkering. Takstkode 0216 på EasyPark-appen. Du kan også komme til klinikken med T-bane og buss. Se linje 4 og buss 70 på Ruter#