Skip to main content

NaprapatTeamet Ryen - Oslo

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • 21 66 36 15
  • Sandstuveien 60A, 1184 Oslo
NaprapatTeamet Ryen - Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00-20:00 Tirsdag: 08:00-15:00 Onsdag: 10:00-19:00 Torsdag: 08:00-17:00 Fredag: 07:45-15:00 Utover dette etter avtale

Priser

Naprapatbehandling 1. gang: 880 kr *
Oppfølging: 800 kr *
Ultralydundersøkelse: 300 kr i tillegg
Trykkbølgebehandling: 200 kr i tillegg til behandling eller 400 kr som oppfølging
Egne takster hos lege og massør

* Behandlingstiden er opp til 60 minutter på 1.gang og opp til 45 minutter på oppfølging.

Man får gode resultater når både ledd og muskler blir tatt hensyn til.
Vi på NaprapatTeamet Ryen jobber med begge deler, både ved akutte og kroniske plager. Vi vil gjøre deg bra snarest mulig, og dessuten hjelpe deg med å unngå at problemene oppstår igjen. 

På klinikken har vi flere terapauter: To naprapater, en lege og en massør. For at du til enhver tid skal få den beste hjelpen hos oss, sørger vi for å holde oss oppdaterte ved å gå kurs og videreutdannelser. Du er trygg hos oss!

Naprapatene Øyvind Johannesen og Anita Andersen eier og driver klinikken sammen.
Du kan lese mer om Øyvind her og om Anita her.
Lege Johannes Ibel har jobbet på NaprapatTeamet Ryen fra våren 2019. Han setter injeksjoner i bl.a betente ledd, slimposer og korsrygg. Han er et godt tilskudd til vår behandling på klinikken der kunden trenger medisinsk hjelp når manuell behandling ikke kommer helt i mål. Han henviser til bildediagnostikk og skriver ut resepter om nødvendig.
Massøren vår Gro er flink og hard i klypa, men hun gir også avslappingsmassasje
der det er et ønske om det. Timer med Gro avtales direkte på tlf 918 95 976. 
Velkommen til oss!

Trykkbølgebehandling

Både Øyvind og Anita gjør trykkbølgebehandling som et tillegg til vanlig naprapatbehandling på klinikken der det er ønske og behov for det. Denne behandlingen har vist seg effektiv på bl.a senebetennelser og kalkansamlinger i senevev, og vil i mange tilfeller virke smertelindrende og bidra til raskere bedring når det brukes i tillegg til andre tiltak som naprapatbehandling og trening. 

Ultralyddiagnostikk

Anita og Dr Ibel jobber også med ultralyddiagnostikk på klinikken. Det betyr at undersøkelsene hos oss er enda grundigere og diagnosene enda mer sikre når man kan se inni leddene i tillegg til å teste de manuellt! Diagnoser som tennisalbue, slimposebetennelser m.m blir lettere å avdekke og man får svaret med en gang uten å vente på henvisning til bildediagnostikk fra fastlege. Ultralyd er et viktig supplement til den kliniske undersøkelsen med provoserende tester og vi er glade for å kunne tilby denne tjenesten på klinikken. Les mer om ultralyd med Anita her.

Kontakt oss

Ansatte

Anita Andersen

Anita Andersen

Naprapat med 6 års videreutdannelse i Ortopedisk Medisin og ultralyddiagnostikk
Øyvind Johannesen

Øyvind Johannesen

Naprapat
21 66 36 15 / 901 02 161
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Johannes Kolltveit Ibel

Johannes Kolltveit Ibel

Lege med videreutdannelse i Ortopedisk Medisin, injeksjonsbehandling og ultralyddiagnostikk
920 27 369
Send gjerne sms
Tommy Trinh

Tommy Trinh

Naprapat
tel 21 66 36 15

Kundetilbakemeldinger

Herlige mennesker og behandling som hjelper!

Camilla A. Rødsrud

Fredrik er en av de beste behandlere som jeg vet om. Han er både faglig og medmenneskelig, gått til han i noen år og skal fortsette med det. Takk NaprapatTeamet!!!

Edyta Hætta

Øyvind er veldig flink! Og alltid hyggelig å snakke med!

Jan-Tore Ljøstad

Fikk veldig raskt time. Behandlingen var bra og forklarte godt hva som ble gjort.
God oppfølging videre.

Niclas Strøm

Utrolig flott, tar seg av unge og eldre utøvere!

Ottar Furuheim

Her finner du oss:

Fra Ryenkrysset følger du Enebakkveien sydover, og tar tredje avkjøring til høyre inn i Sandstuveien. Kjør over E6 og se etter REMA1000 på høyre side opp mot Brattlikollen. Kjører du bil er det gratis parkering mot billett i 45 min eller gateparkering. Takstkode 0216 på EasyPark-appen. Du kan også komme til klinikken med T-bane og buss. Se linje 4 og buss 70 på Ruter#