Skip to main content

NaprapatTeamet Notodden

 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • 35 02 50 10 / 913 64 876
 • Semsvegen 40A, 3676 Notodden
NaprapatTeamet Notodden

Åpningstider

Mandag-onsdag: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 17:00

NaprapatTeamet Notodden holder til i Spenst sine lokaler på Tuven. Vi startet opp i 2007. Alle pasienter blir grundig undersøkt ved første behandling. Vårt mål er å stille riktig diagnose og hjelpe deg så godt det lar seg gjøre

I tillegg til å være naprapat har Tomas Sundelin tatt videreutdanning i ortopedisk medisin. Utdanning, erfaring og kunnskap er hjørnesteiner for en god og riktig behandling. På denne klinikken har vi mye fokus på dette og selvsagt på deg som pasient. 

Kontoret er ny renovert og har felles venterom /resepsjon med Spenst.

Vi tilbyr også trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling har vist seg effektiv mot flere kroniske smertetilstander i muskler og skjelett, gjerne i sener som danner overganger mellom muskler og knokler. Behandlingsmetoden benyttes også på mer akutte smertetilstander, særlig innen sport og idrett. Den har gitt større bredde i utvalg av behandlingstilbudet.

Les mer om trykkbølgebehandling

Kontakt oss

Ansatte

Tomas Sundelin

Tomas Sundelin

Naprapat med 4 års videreutdannelse i Ortopedisk Medisin og ultralyddiagnostikk
913 64 876
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kundetilbakemeldinger

 • "Meget god og behjelpelig behandling for min situasjon med langvarig ryggskade. Ville hjulpet ekstra mye dersom naprapati hadde blitt godkjent av helsedepartementet."

  Hanne Evensen (26 år)
 • "Etter to-tre behandlinger føler jeg meg som et nytt menneske. En trivelig kar å komme til. Absolutt å anbefale."

  Kari Grindalen (73 år)
 • "Jeg har veldig god erfaring med naprapaten her på Notodden. han har alltid liten ventetid, får hjelp når jeg trenger det. Han er flink til å finne ut hva problemet er, og utfører hjelp i forbindelse med dette. kan på det varmeste anbefale Tomas i forbindelse med naprapati. prisen er ok."

  Ole Kristian Flatland (46 år)