Skip to main content

NaprapatTeamet Seljord

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • 91 36 48 76
  • Helsehagen - Kapteinsgata 2A, 3840 Seljord
NaprapatTeamet Seljord

Åpningstider

Torsdager: 08:00 – 17:00

Naprapatteamet Seljord holder til i Helsehagen.Vi startet opp i 2007. Alle pasienter blir grundig undersøkt ved første behandling. Vårt mål er å stille riktig diagnose raskt og og hjelpe deg så godt det lar seg gjøre.

I tillegg til å være naprapat har Tomas Sundelin tatt videreutdanning i ortopedisk medisin. Utdanning, erfaring og kunnskap er hjørnesteiner for en god og riktig behandling. På denne klinikken har vi mye fokus på dette og selvsagt på deg som pasient.

Vi tilbyr også trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling har vist seg effektiv mot flere kroniske smertetilstander i muskler og skjelett, gjerne i sener som danner overganger mellom muskler og knokler. Behandlingsmetoden benyttes også på mer akutte smertetilstander, særlig innen sport og idrett. Den har gitt større bredde i utvalg av behandlingstilbudet.

Les mer om trykkbølgebehandling

Kontakt oss

Ansatte

Tomas Sundelin Tomas Sundelin

Tomas Sundelin

Naprapat med 4 års videreutdannelse i Ortopedisk Medisin og ultralyddiagnostikk
913 64 876
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kundetilbakemeldinger