Skip to main content

Fagdag 2016

fagdag2016

Årets fagdag ble arrangert 2.april. På disse samlingene er det alltid en god dose faglig påfyll, vanskelige pasienttilfeller diskuteres, vi tar nye bilder til markedsføring og klinikkeierne diskuterer driften av Teamet videre. Vi har det også gøy sammen og spiser god mat ute etter en intens dag.

Det faglige i år bestod av "Alarmbells", dvs de symptomer og utslag på tester vi IKKE må misse, og "Skulderleddet" til slutt. Alle fikk komme med egne opplevelser fra klinikken og spørsmål slik at resten kunne hjelpe til og/eller lære av dens erfaringer.

Photoshooten var ikke så enkel pga været og med oss som modeller - men det var gøy og ble kanskje bittelitt bedre enn 2015?? 

Etter en intens dag gikk ferden videre til Olivia på Aker Brygge for god mat og drikke og flere latterkramper :-) 

Vi er flere naprapatklinikker som driver egne firmaer, men med NaprapatTeamet har vi likevel flere kollegaer å spille på og å lære noe av. Alle har sine styrker og sammen er vi sterkere
enn hver for oss :-)

Er du naprapat som søker et større fellesskap? Ta kontakt da vel, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. 

 

 

Anita Andersen