Skip to main content

Hørt på behandlingsbenken om den j%#la dokøen!

Hørt på behandlingsbenken om den j%#la dokøen!

Etter mange år ved behandlingsbenken kan jeg si at jeg har hatt enormt mange gode samtaler med pasientene mine! Jeg hører artige historier, lærer lure triks, får vite om tøffe skjebner og får ofte gode råd både til meg selv og pasienter i samme situasjon.

Nå er løpesesongen i full gang og jeg vil derfor dele et artig triks fra en dame i 40-årene som har gått til meg til og fra i flere år. Hun løper flere mosjonistløp hver vår, sommer og høst på 5 og 10 km. Hun irriterte seg over lange dokøer før hvert løp i starten, fordi hun som så mange andre får en noe nervøs blære før løpene. Hun følte alltid at hun måtte tisse 2 liter når det i virkeligheten bare var 2 dråper, og det gikk med mye planlegging og tid for å få til dette.

Kvinne 40+: "Jeg begynte med Tena!! Jeg stapper en Tena i tightsen før jeg drar, knyter skoene ved siden av en søppelkasse mens jeg "skvtter" litt, drar ut greiene og er klar til start! Ingen har tid til å se hva jeg driver med, alle har nok med seg selv og den j#%la dokøen!"

Er det ikke herlig!! :-D God løping nå damer (og menn)!

 

Anita Andersen