Naprapati ved hodepine

Naprapati ved hodepine

Er du plaget med hodepine? Går det utover livskvaliteten? Hodepine er noe som rammer mange fra tid til annen, men noen ganger blir hodepinen hyppig og det påvirker livskvaliteten. 

Har du testet behandling hos naprapat for å få hjelp med din hodepine? Hos oss er det mange som kommer med spenningshodepine som er et vanlig problem i befolkningen. Årsaken er ofte stram muskulatur og/eller låsning (redusert bevegelighet i leddene) i nakken. Grunnen til at disse spenningene kommer kan være stress, tanker/bekymringer, dårlig arbeidsstilling, lite søvn, problemer med å slappe av under og etter arbeid dårlig syn som ikke justeres av optiker. Mange med migrene kan også oppleve redusert smerteintensitet etter behandling hos oss. 

Som sagt så jobber vi med muskler og ledd som er årsaken til dine plager, men det er også viktig å gi råd og øvelser som minsker stresset på muskler som utløser hodepine. Dette kan være råd om ergonomi på arbeidsplassen, pust, gjøre deg obs på muskler du anspenner unødvendig, øvelser for å styrke og/eller tøye muskler og jobbe med bevegelighet i visse områder. 

Trenger du hjelp med din hodepine ta kontakt med en av våre klinikker.

Les mer om hodepine her.

Med ønske om god livskvalitet

Jeanette