Skip to main content

Nytt år, nye muligheter!

Nytt år, nye muligheter!

Mandag etter nyttårsaften er ofte en dag som mange ønsker å begynne med noe nytt, gjerne innføre en stor endring. For mange dreier det seg om store ting som å slutte å røyke, begynne å trene, gå ned i vekt eller andre store ting - og gjerne flere endringer samtidig.

Hemmeligheten bak å lykkes med endringen er at du må ville det nok! Vil du nok er du også villig til å gjøre det som trengs. Det er lett å si til seg selv (og andre) at "Jeg skal slutte å røyke etter nyttår", men VIL du det eller tenker du bare at det er lurt å gjøre det? Alle kan nemlig slutte, men de som er ordentlig motivert klarer å ikke begynne igjen :-) Det samme gjelder ved trening og kostholdsendringer - vil du nok så får du det til.


Trener nesten

Angående trening så tør jeg å påstå at det finnes noe for alle, men du må kanskje lete litt. Det meste man kan trene eller øke hverdagsaktiviteten med er faktisk gratis. Selv trives jeg best på SATS ELIXIA (jeg instruerer jo faktisk der hehe) og jeg finner masse spennende treningstimer der, smak og behag :-)

Det finnes nok av gode og mindre gode grunner til å gjøre en endring i livet, men tenk igjennom hva som er din beste trigger til å klare å gjennomføre det før du starter. Ikke tenk så mye på hvilken dag eller år det er, bare BESTEM DEG!

Lykke til!!
Anita Andersen