Skip to main content

Smitteverntiltak hos våre klinikker

Smitteverntiltak hos våre klinikker

Vi åpner opp klinikkene våre igjen! Under følger informasjon om hvordan vi vil ivareta deres og vår helse på best mulig måte fremover.

Bakgrunn
12.mars ble vi og mange med oss pålagt fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet å stenge klinikkene grunnet Covid-19/koronaviruset. Fredag 17.april fikk vi endelig klarsignal om å åpne igjen. Dette har vært en utrolig rar tid for mange, også for oss. Det har vært en tid preget av mye usikkerhet, men også av samhold. Det har vært fantastisk med så mye tid med barna, men samtidig en redsel for å både få og å spre smitte bare ved en tur i butikken. Vi håper denne unntakstilstanden nå kan legges bak oss selv om vi fremover vil måtte gjøre en del endringer med tanke på smittevernstiltak.

Forutsetning for åpning
Forutsetningen for å ta imot pasienter fremover er at vi følger en bransjestandard utarbeidet av Folkehelseinstituttet for profesjoner som har en-til-en-kontakt. Denne standarden vil vi selvsagt innfri på alle klinikkene. I tillegg gjennomfører vi andre lokale tiltak som å vaske ned klinikkene og midlertidig fjerne kaffe/te og lesestoff. Vi vil også desinfisere og vaske godt i løpet av arbeidsdagen. Dette gjelder spesielt vask av benk, betalingsterminal, bord og dørhandtak. Vi tar situasjonen på høyeste alvor og du skal vite det er trygt å komme til behandling hos oss.

Hva må du som kunde tenke på
Det viktigste for deg som kunde, er at du ikke møter opp eller bestiller time dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon/forkjølelse. (For eksempel feber og hoste eller føler deg tungpustet). Du kan heller ikke komme til behandling dersom du er i hjemmekarantene eller dersom noen i husstanden din er syke.
Vi ber dere om å vaske hendene når dere kommer og når dere går, og vi vil be dere om å unngå bruk av mobil på venterommet da denne kan være kilde til smitte.
Det er ellers viktig å komme rett før avtalt tid for å unngå samlinger på venterommet. Skulle det være flere der på en gang må avstanden være 2 meter mellom dere. Dette skal vi få til sammen!

Å, som vi gleder oss til å jobbe igjen!
Ta kontakt for time hos ditt lokale NaprapatTeam dersom hjemmekontoret har gitt deg stiv nakke og skuldre, eller korsryggen verker etter hagearbeid, eller egentlig for hva som helst av
muskel- og leddplager du måtte ha – Vi er klare!

Book time her: 
NaprapatTeamet Lørenskog
NaprapatTeamet Noresund
NaprapatTeamet Notodden
NaprapatTeamet Ryen
NaprapatTeamet Oslo Sentrum
NaprapatTeamet Seljord
NaprapatTeamet Årnes

smitteverntiltak naprapatteamet