Skip to main content

Vondt i nakke og skuldre?

Vondt i nakke og skuldre?

Smerter og stivhet i nakke og skuldre er et vanlig problem. Det kan være langvarige plager eller korte, mer akutte enkeltepisoder som kan skape unødvendige utfordringer i hverdagen som problemer med å bevege hode, armer og vondt i hodet.  

Alle kan få nakkesmerter og vondt i skulder

Både unge og gamle, kvinner og menn kan rammes. Plagene kan virke veldig diffuse, og det finnes mange forskjellige tilstander som gir tilsynelatende ganske like symptomer, men som behandles veldig ulikt. Det er derfor viktig med grundig og nøye undersøkelse for å fastslå hva som er årsaken til DIN plage.

Nakke og skuldre er et komplisert område med mange ulike strukturer. Vi har mange muskler som styrer hode og armer, og nerver og blodårer som går til armer og hender, samt utallige ledd og leddbånd som må fungere som de skal.

Tiltak og behandling

Som naprapater streber vi etter å få klarhet i hva som er årsaken til ubehaget, når det oppstår og hvordan - for deretter å jobbe med spesifikke tiltak for å myke opp og styrke de strukturene som er involvert.

Så om du ønsker hjelp eller oppfølging i forhold til smerter eller plager du har, ta gjerne kontakt for en time til undersøkelse. Vi har kort ventetid. Ikke gå med unødvendige plager som vi kan hjelpe deg med!

Les mer om behandling av nakkesmerter her.

Les mer om behandling ved vondt i skulder her.

Hilsen naprapat Marius Borgen Tørnvall v/ NaprapatTeamet Oslo Sentrum.