NaprapatTeamet Ryen 2019

Bestill time direkte på nett

Bestill time

Johannes Kolltveit Ibel

Lege med videreutdannelse i Ortopedisk Medisin, injeksjonsbehandling og ultralyddiagnostikk

Johannes har en variert og spennende faglig bakgrunn med alt fra patologi og forskning til å jobbe med kompliserte tilfeller med smerter fra muskel- og skjelettappararet. Han jobber som fastlege ved Lillestrøm legesenter og har tidligere jobbet på Klinikk for Ortopedisk Medisin i Røyken sammen med Tom Røsand. Han jobber nå på NaprapatTeamet Ryen på onsdager og fredager. Onsdager har han ettermiddagstider og kveld mot et tillegg i pris. Johannes tar i mot pasienter som trenger annen behandling enn naprapatbehandling som f.eks injeksjoner i ledd eller MR-henvisninger og videre utredninger.

I tillegg til å behandle mennesker er han også interessert i kunst, er birøkter og aktiv utøver og instruktør i kyudo (tradisjonell japansk bueskyting) og har i denne sammenhengen hatt flere verv i Kampsportforbundet, bl.a. leder av medisinsk komité.

Johannes har studert ved Johann Wolfgang Goethe Universität i Frankfurt, forsket ved Gustav Embden Zentrum für Biochemie, og jobbet som allmennlege i Norge siden 2001. Han har tatt etterutdanning i idrettsmedisin, ortopedisk medisin og kognitiv atferdsterapi, samt i ultralyddiagnostikk og ultralydveiledet injeksjonsterapi. 

 

Book time hos Johannes Kolltveit Ibel her.

 

Kontaktinfo

 • Mobil: 920 27 369
 • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Johannes Kolltveit Ibel
 • "Utrolig flott, tar seg av unge og eldre utøvere!"

  - Ottar Furuheim

 • "Øyvind er veldig flink! Og alltid hyggelig å snakke med!"

  - Jan-Tore Ljøstad

 • "Fikk veldig raskt time. Behandlingen var bra og forklarte godt hva som ble gjort. God oppfølging videre."

  - Niclas Strøm

 • "Med flere operasjoner i rygg, og med nakkeproblemer etc, og mange forskjellige behandlingsformer utprøvd, er Naprapati den behandlingsformen som har hjulpet meg best. Den er helhetlig, og jeg kjenner bedring fra gang til gang. Jeg har også fått gode råd av Anita til egentrening, og generell informasjon om helse."

  - Tore Holm

 • "Herlige mennesker og behandling som hjelper!"

  - Camilla A. Rødsrud

Helseforsikring

Alle de store forsikringsselskapene som i dag tilbyr behandlingsforsikring
dekker nå timer hos naprapat.

Sparebank1 - Gjensidige - Tryg - if - Vertikal Helse - Storebrand

Napratpatteamet logo

NaprapatTeamet er medlem i Norges Naprapatforbund
Personvern